Recensies

Heb je een leuke ervaring gehad met onze loopfietsen of E-choppers? Laat het hieronder weten!

Recensies

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
17 berichten.
Annet Annet uit Halle schreef op 11 mei 2024 om 07:51
Simone, bedankt voor je gastvrijheid en de geweldige middag die je ons bezorgd hebt, mede door de mooie route die je voor ons uitgestippeld had. Erg leuk om met zo’n unieke loopfiets de omgeving te ontdekken. We hebben genoten met ons zessen en komen zeker nog eens terug. Gr Annet
Connie van Leeuwen Connie van Leeuwen uit Barneveld schreef op 17 juni 2023 om 18:18
Wat een heerlijke vriendinnendag hebben we gehad met als verrassing voor onze jarige vriendin met de lopifit op pad. Wat is dat leuk!! Na even wat oefenen en goede uitleg van Simone hebben we een heerlijke zelfgemaakte route gereden. We gaan het zeker nog eens doen. Bedankt Simone voor het meedenken.
Arjan en Willie Arjan en Willie uit Kootwijkerbroek schreef op 13 juni 2023 om 07:38
8 juni hebben we een heerlijke tocht gemaakt met de lopifit loopfiets. Wat is dit een heerlijke ontspannen manier van recreëren. Prachtige omgeving, en zeer goede fietsen. Kwalitatief was alles perfect is orde, wat niet overal altijd het geval is. Ook zeer fijn geholpen door Blijbezig, om een mooie route uit te stippelen. Men neemt echt de tijd om interesse te peilen en adviezen te geven over de streek. Dit hebben we als erg positief ervaren, men kijkt echt wat je wilt en hoe je het liefst werkt. Fijn samenspel tussen klant en leverancier. We hebben echt genoten van deze trip. We kunnen Blijbezig en de lopifiit echt aanbevelen. Je krijgt dan op een heerlijk ontspannen manier een erg mooie omgeving te zien. En toch ben je actief, blij bezig.
W Bolder W Bolder uit Giesbeek schreef op 12 mei 2023 om 08:50
Gisteren met een grote groep een fantastische route “gelopen” op die leuke fiets. Na een duidelijke uitleg en eventjes proberen konden we allemaal al snel goed overweg met de loopfiets. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind en is het droog gebleven. Iedereen was enthousiast over de route die Simone voor ons uitgestippeld had en tijdens de route werd de innerlijke mens ook uitstekend verzorgd. De foodtruck die er bij terugkomst stond was voor ons een aangename verassing en dan ook een topafsluiter van dit super uitje. Ik raad het iedereen aan, en ook ik, kom daarom zeker nog een keer terug met mijn familie. Simone bedankt en tot een volgende keer.
Marian Marian uit Didam schreef op 8 mei 2023 om 07:16
We zijn gastvrij ontvangen door Simone. Simone heeft ons eerst uitleg gegeven en begeleid om controle over de loopfiets te krijgen. Toen we dat onder controle hadden hebben we heerlijk genoten van de loopfiets en de prachtige omgeving. Een leuke activiteit Dank je wel Simone
Rita Rita uit Zevenaar schreef op 5 mei 2023 om 00:36
Genoten van de route rond Bijland met de loopfiets Een aanrader Simone is betrokken en denkt in oplossingen
Brigitte Nijhof Brigitte Nijhof uit Zevenaar schreef op 3 mei 2023 om 18:38
Vanmiddag kennisgemaakt met “de loopfiets “! Na uitleg en een oefenrondje van en met een enthousiaste Simone hebben wij , 4 dames 60 plus , genoten van een heerlijke tocht in een mooie omgeving. Een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een familie of vrienden uitstapje.
Carolien Carolien uit Heeten schreef op 3 april 2023 om 15:18
Een zeer gastvrij en vrolijk ontvangst gehad door Simone. Er wordt prettig mee gedacht voor een passend en compleet programma. Helaas door het slechte weer hebben we de meegekregen route niet volledig gevolgd, maar wel heerlijk gegeten bij de tussenstop die Simone voor ons had geregeld. We hebben een geslaagde en gezellige activiteit gehad met onze vriendengroep!
Femke Femke uit Noord-Sleen schreef op 7 maart 2023 om 10:17
Hele gastvrije en vrolijke ontvangst! Na de uitleg over de loopstep en de route een hele leuke tocht gemaakt. Eerst nog wat onwennig maar het “loopsteppen“ al snel onder de knie. Een leuke tussenstop in Tolkamer met een hapje en een drankje maakte het helemaal compleet. Echt een aanrader dit! Doordat het een klein bedrijfje is heb je leuk persoonlijk contact en niet van die strikte regels en tijden zoals bij de “groten”
Lukas Lukas uit Ede schreef op 23 februari 2023 om 21:37
Leuke ervaring en zeker aan te raden. Simone is erg betrokken en gastvrij en weet wat er in de buurt allemaal te doen is!
Monique van Keulen Monique van Keulen uit Ede schreef op 11 augustus 2022 om 08:45
Wat een leuke activiteit om met de elektrische loopbandfiets op pad te gaan. Laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Na duidelijke uitleg van Simone een paar proefrondjes gemaakt, waarna we vol vertrouwen op pad zijn gegaan Het was een heerlijke avond buiten dwars door de mooie natuur. We hebben de avond afgesloten met een gezellig drankje op ’t sfeervolle terras van Villa Copera in Tolkamer. Wij hebben genoten van dit uitje wat zeer zeker de moeite waard was, dus we komen absoluut ’n keer terug !! Simone bedankt.
Paul Klein Bluemink Paul Klein Bluemink uit Duiven schreef op 5 juli 2022 om 18:37
Afgelopen zondag hebben wij echt bijzonder genoten van het loopfietsen . Prettige en originele ontvangst en na een duidelijke uitleg konden we gelijk gaan . Heel leuk om te doen in een schitterende omgeving . We zijn blij verrast .
Ria Klaassen Ria Klaassen uit Zevenaar schreef op 2 juli 2022 om 09:59
We hebben erg genoten van ons tochtje met de loopbandfietsen en e-chopper, Het begon al met een ongelofelijke gastvrijheid bij aankomst door Simone en ook onze 7 gehuurde loopbandfietsen stonden al blinkend klaar voor gebruik. We kregen van Simone een duidelijke uitleg, en zijn na een paar proefrondjes voor haar pand vol vertrouwen het avontuur aangegaan. 1 van de dames had knieproblemen waardoor lopen niet echt makkelijk ging, maar dit werd professioneel opgelost door het switchen van de loopbandfiets naar een e-chopper. Bedankt voor deze oplossing want dit heeft ons middaguitje gered. Het was een mooie tocht door een erg mooie omgeving, wat zeker voor herhaling vatbaar is en dan vanzelfsprekend weer bij jullie. 😊 Bedankt voor deze leuke middag, Groetjes Ria Klaassen en vriendinnen.
Erik Wieland Erik Wieland uit Westervoort schreef op 12 mei 2022 om 17:42
Met moederdag 2 e choppers en 2 loopfietsen gehuurd met ons gezin . We kregen een korte en duidelijke uitleg van Simone, en gingen daarna “onze neus achterna”. We hebben het Gelders Eiland ontdekt, terwijl we al 25 jaar op steenworp afstand wonen. Wat ‘n mooie omgeving en wat een unieke ervaring. We hadden voor 2 uur gehuurd, maar dat hadden er achteraf gezien ook 4 mogen zijn. Wat ons erg meeviel was dat de loopfietsen met een normaal wandelend tempo net zo snel gaan als de echoppers, waardoor de combi perfect was voor ons. We komen zeker nog een keer terug. Gr Erik
Anneke Anneke uit Uden schreef op 3 mei 2022 om 20:38
De loopfiets is een ideaal vervoermiddel om op een leuke actieve manier de omgeving te verkennen. En de omgeving rond deze locatie is zeker de moeite waard. Ook het lopen/fietsen is niet moeilijk en kun je snel een versnelling hoger zetten. Superleuke ervaring.
Kirsten Kirsten uit Arnhem schreef op 1 mei 2022 om 13:34
Afgelopen zaterdag een loopfiets gehuurd. Na een goede uitleg en een proefritje konden we op pad door de Liemers. Wat een belevenis om zo de omgeving te zien. Een aanrader om deze fietsen een keer te huren.
Ronald Gies Ronald Gies uit Arnhem schreef op 7 april 2022 om 11:33
Je weet eerst eigenlijk niet wat je moet doen. Ga ik nou fietsen of wandelen. Eigenlijk is het na enkele seconden al duidelijk. Je wandelt! Het zwaartepunt is erg laag dus het voelt erg veilig aan. Je kan hier rustig een hele middag op wandelen. Heel bijzondere manier ook om de natuur rond Lobith te verkennen. Aanrader!