Recensies

Heb je een leuke ervaring gehad met onze loopfietsen of E-choppers? Laat het hieronder weten!

Recensies

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
7 berichten.
Monique van Keulen Monique van Keulen uit Ede heeft geschreven op 11 augustus 2022 om 08:45
Wat een leuke activiteit om met de elektrische loopbandfiets op pad te gaan. Laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Na duidelijke uitleg van Simone een paar proefrondjes gemaakt, waarna we vol vertrouwen op pad zijn gegaan Het was een heerlijke avond buiten dwars door de mooie natuur. We hebben de avond afgesloten met een gezellig drankje op ’t sfeervolle terras van Villa Copera in Tolkamer. Wij hebben genoten van dit uitje wat zeer zeker de moeite waard was, dus we komen absoluut ’n keer terug !! Simone bedankt.
Paul Klein Bluemink Paul Klein Bluemink uit Duiven heeft geschreven op 5 juli 2022 om 18:37
Afgelopen zondag hebben wij echt bijzonder genoten van het loopfietsen . Prettige en originele ontvangst en na een duidelijke uitleg konden we gelijk gaan . Heel leuk om te doen in een schitterende omgeving . We zijn blij verrast .
Ria Klaassen Ria Klaassen uit Zevenaar heeft geschreven op 2 juli 2022 om 09:59
We hebben erg genoten van ons tochtje met de loopbandfietsen en e-chopper, Het begon al met een ongelofelijke gastvrijheid bij aankomst door Simone en ook onze 7 gehuurde loopbandfietsen stonden al blinkend klaar voor gebruik. We kregen van Simone een duidelijke uitleg, en zijn na een paar proefrondjes voor haar pand vol vertrouwen het avontuur aangegaan. 1 van de dames had knieproblemen waardoor lopen niet echt makkelijk ging, maar dit werd professioneel opgelost door het switchen van de loopbandfiets naar een e-chopper. Bedankt voor deze oplossing want dit heeft ons middaguitje gered. Het was een mooie tocht door een erg mooie omgeving, wat zeker voor herhaling vatbaar is en dan vanzelfsprekend weer bij jullie. 😊 Bedankt voor deze leuke middag, Groetjes Ria Klaassen en vriendinnen.
Erik Wieland Erik Wieland uit Westervoort heeft geschreven op 12 mei 2022 om 17:42
Met moederdag 2 e choppers en 2 loopfietsen gehuurd met ons gezin . We kregen een korte en duidelijke uitleg van Simone, en gingen daarna “onze neus achterna”. We hebben het Gelders Eiland ontdekt, terwijl we al 25 jaar op steenworp afstand wonen. Wat ‘n mooie omgeving en wat een unieke ervaring. We hadden voor 2 uur gehuurd, maar dat hadden er achteraf gezien ook 4 mogen zijn. Wat ons erg meeviel was dat de loopfietsen met een normaal wandelend tempo net zo snel gaan als de echoppers, waardoor de combi perfect was voor ons. We komen zeker nog een keer terug. Gr Erik
Anneke Anneke uit Uden heeft geschreven op 3 mei 2022 om 20:38
De loopfiets is een ideaal vervoermiddel om op een leuke actieve manier de omgeving te verkennen. En de omgeving rond deze locatie is zeker de moeite waard. Ook het lopen/fietsen is niet moeilijk en kun je snel een versnelling hoger zetten. Superleuke ervaring.
Kirsten Kirsten uit Arnhem heeft geschreven op 1 mei 2022 om 13:34
Afgelopen zaterdag een loopfiets gehuurd. Na een goede uitleg en een proefritje konden we op pad door de Liemers. Wat een belevenis om zo de omgeving te zien. Een aanrader om deze fietsen een keer te huren.
Ronald Gies Ronald Gies uit Arnhem heeft geschreven op 7 april 2022 om 11:33
Je weet eerst eigenlijk niet wat je moet doen. Ga ik nou fietsen of wandelen. Eigenlijk is het na enkele seconden al duidelijk. Je wandelt! Het zwaartepunt is erg laag dus het voelt erg veilig aan. Je kan hier rustig een hele middag op wandelen. Heel bijzondere manier ook om de natuur rond Lobith te verkennen. Aanrader!